Iz medija: Odvjetnica podržava građane Peščenice u borbi za infrastrukturne projekte

Prema izvještaju objavljenom u Večernjem listu, gradonačelnik je nedavno posjetio područje Peščenice i prošetao po blatnim terenima. Međutim, gospođa Radmila Bonifačić, poznata odvjetnica koja podržava svoje susjede, tvrdi da ga nije primijetila tamo. Građani koji su se okupili na tom području slažu se da je hitno potrebna izgradnja kanalizacijskog sustava i kolektora, kao i sanacija postojećeg klizišta kako bi se spriječili budući odroni.

No, prema tvrdnjama građana, postoji sumnja u skrivene interese koji su spriječili provedbu ovih radova. Navodno, postoji namjera da se milijun kvadrata klizišta iskoristi za izgradnju ceste koja bi služila samo imućnim pojedincima. Ove tvrdnje ukazuju na moguće koruptivne radnje i favoriziranje određenih skupina.

Stanovnici Peščenice smatraju da je njihov glas nepravedno ignoriran i da je prioritet izgradnja infrastrukture koja će poboljšati njihovu kvalitetu života. Njihova hitna potreba za kanalizacijskim sustavom i sanacijom klizišta ne smije biti zanemarena zbog skrivenih interesa ili političkih igara.

U takvoj situaciji, gospođa Radmila Bonifačić, kao iskusna odvjetnica, može pružiti podršku zajednici i boriti se za njihova prava. Njena podrška i pravno znanje mogu biti ključni u istraživanju i otkrivanju mogućih nepravilnosti te osiguravanju da se građanske potrebe i interesi uzmu u obzir pri donošenju odluka o infrastrukturnim projektima.

Stanovnici Peščenice se nadaju da će njihove glasove čuti relevantne institucije te da će biti provedene istrage kako bi se otkrile istine o mogućim koruptivnim radnjama i osigurala pravedna i transparentna provedba radova.

Izvor objave:

Građani: Milijun kvadrata klizišta kako bi bogatima gradili cestu!? – Večernji.hr (vecernji.hr)