O nama

Odvjetnica Radmila Bonifačić

„Ja ne mogu drugačije raditi nego kako mi nalaže savjest“

Thomas More - odvjetnik, humanist, državnik (1478. - 1535.)

Od 1. rujna 1994. odvjetnica pruža odvjetničke usluge na najvišoj profesionalnoj razini. Nakon rada na različitim pravnim poslovima grada Zagreba, otvara odvjetnički ured te niz godina zapošljava kao odvjetnica vježbenike, mlade pravnike kroz ured je prošlo desetak generacija vježbenika. Oni su sada su priznati stručnjaci u područjima svojeg zapošljavanja.

Radmila Bonifačić je uspješno završila IV. gimnaziju te stekla diplomu Pravnog fakulteta u Zagrebu. Dodatno, apsolvirala je na Postdiplomskom studiju Međunarodno javno pravo, Međunarodno privatno pravo i Međunarodne odnose. Kao dio svog pravnog obrazovanja, stekla je dragocjeno iskustvo kao vježbenica u uredu M. Hanžekovića. Nakon toga, radila je u gradskoj upravi prije nego se 1. rujna 1994. upisala u Imenik odvjetnika, što je označilo početak njenog profesionalnog puta kao odvjetnice.

Članica je Hrvatske odvjetničke komore (HOK), Hrvatske udruge za medijaciju (HUM) te aktivna sudionica Centra Miko Tripalo. Također, ima značajno iskustvo kao predavač na kongresima i radionicama, uključujući sudjelovanje na kongresima i radionica HUSVP-a. Njen angažman u ovim organizacijama i događanjima svjedoči o njenom stručnom znanju, predanosti i aktivnom sudjelovanju u pravnom i stručnom području.

Curriculum Vitae

Životopis Radmile Bonifačić